totalfood

ízek a paradicsomból

Receptek

Csirkecomb édes chili fűszerekkel, ananászos cole slaw salátán

2007-01-31 Szerda 10:24

A csirkecombokat megsózzuk, chilivel fűszerezzük, összetört fokhagymával, sóval, borssal és olajjal összekeverve 24 órára bepácoljuk, és a hűtőben pihentetjük. Majd ropogósra sütjük, és a saláta mellé tálaljuk.

Hozzávalók:     

 
4 db csirkecomb           
1 evőkanál édes chili fűszerkeverék
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj
Só, bors ízlés szerint
80 dkg szeletelt fejes káposzta (vékony szelet)
30 dkg Julienne sárgarépa (vékony csík)
1 doboz joghurt
Édesítőszer (késhegynyi aszpartant)
½ db citrom
½ db friss ananász
 

Elkészítés:

 
A csirkecombokat megsózzuk, chilivel fűszerezzük, összetört fokhagymával, sóval, borssal és olajjal összekeverve 24 órára bepácoljuk, és a hűtőben pihentetjük. Közben összeállítjuk a salátát. A salátához összekeverjük a káposztát, a sárgarépát, a vékony szeletekre vágott ananászt, a joghurtot és az édesítőszert, majd hűtőben jó hidegre hűtjük.
A csirkecombokat pirosra, ropogósra sütjük, és a saláta mellé tálaljuk, citromgerezdekkel díszíthetjük.

Vissza

További receptek

 
34. hét

Copyright 2009 Planum-Comp Kft.